FAQ Verzekeringen

Een ongeval, inbraak, vandalisme,… Als zoiets gebeurt met je leaseauto is dat natuurlijk erg vervelend. Als het je overkomt wil je goed weten waar je aan toe bent en wat te doen zodat alles vlot geregeld wordt. Daarom hebben wij hieronder de belangrijkste en meest gestelde vragen voor je verzameld en beantwoord.

1. Ik heb schade aan mijn leasewagen. Wat moet ik doen?
2. Hoe en waar moet ik schade melden?
3. Wie kan ik opgeven als hersteller?
4. Welke documenten bezorg ik bij tussenkomst van Politie?
5. Heb ik recht op een vervangwagen en hoe ontvang ik deze?
6. Hoe lang heb ik recht op een vervangwagen?
7. Welke keuze vervangwagen heb ik?
8. Wat doe ik als de hersteller geen vervangwagen kan leveren?
9. Hoe regel ik het verbruik van mijn vervangwagen?
10. Wat moet ik doen bij ruitschade?
11. Mijn wagen is totaal verlies. Wat gebeurt er nu?
12. Wat moet ik doen bij diefstal van mijn wagen?
13. Wie is aansprakelijk voor de schade aan jouw auto ?
14. Welke kosten worden aangerekend bij schade?
15. Wie beheert mijn schadedossier en kan het verloop ervan opvolgen?
16. Ik heb een vraag over de herstelling van mijn wagen?
17. Ik ben niet tevreden over de uitgevoerde herstellingen. Wat kan ik doen?
18. Hoe bekom ik een kopie van mijn verzekeringsbewijs (vroegere “groene kaart”)?
19. Hoe bekom ik een blanco “Europees Aanrijdings-Formulier”?
20. Bouw ik schadevrije jaren op tijdens de leaseperiode en hoe bekom ik een attest met een 
overzicht van mijn schadeverleden?
21. Ik ontvang een dagvaarding en wens beroep te doen op de rechtsbijstand?
22. In welke landen ben ik verzekerd?
23. Wat doe ik bij de aanrijding van een dier?

1. Ik heb schade aan mijn leasewagen. Wat moet ik doen?

Wanneer het een schade betreft met een tegenpartij is het van belang dat jij samen met deze partij het “Europees Aanrijdings-Formulier” invult. Ben je niet in de mogelijkheid om dit in te vullen laat je de bevindingen door de Politie uitvoeren. Neem zo veel als mogelijk foto’s . Niet alleen van de schade aan jouw voertuig, maar desgevallend ook van de wagen van de tegenpartij en/of de omgeving. Dit draagt bij aan een correcte inschatting van de ongevalsomstandigheden en dus ook de aansprakelijkheid. Zijn er videobeelden van het ongeval via een dashcam of andere camera dan zijn deze zeker ook van waarde.

  • Kan je nog verder rijden met de wagen?

Meld dan de betreffende schade binnen de 24 u via de online-toepassing . Hier wordt uitgelegd hoe je de schade online kunt aangeven. Wij zorgen er dan voor dat een medewerker van onze verzekeringsmakelaar contact met jou opneemt, veelal via mail.

  • Kan je niet meer verder rijden met de wagen?

Is jouw wagen geïmmobiliseerd dan helpen onze partners van VAB je 24u op 24 en 7 dagen op 7 verder, waar je je ook bevindt. Scan onderstaande QR-code en onmiddellijk wordt een geschikte wegenwachter gezocht. U kan hen natuurlijk ook telefonisch contacteren op onderstaand bijstandsnummer. 

Bij immobilisatie zal VAB jouw voertuig takelen naar één van vestigingen van Van Mossel Carrosserie.

Meld de betreffende schade binnen de 24u via de online-toepassing. Hier wordt uitgelegd hoe je de schade online kunt aangeven. Wij zorgen er dan voor dat een medewerker van onze verzekeringsmakelaar contact met jou opneemt, veelal via mail.

2. Hoe en waar moet ik schade melden?

Elke schade aan jouw voertuig dient te worden gemeld via de online toepassing. Hiermee verzamelen onze schadebeheerders alle nodige informatie om jouw dossier snel en efficiënt te behandelen zodat de hersteltijd tot een minimum beperkt kan worden.

Ben je in het bezit van een proces-verbaal of een getuigenverklaring? Heb je foto’s en een Europees aanrijdingsformulier? Alle documenten kunnen tijdens het proces van aangifte elektronisch toegevoegd worden.

Ook kan je tijdens het online melden van de schade aanduiden bij welke hersteller je jouw auto wil laten herstellen. Bij de ontvangst e-mail wordt jouw keuze bevestigd.

Klik hieronder op jouw leasingmaatschappij om je online schadeaangifte in te vullen:

DirectLease - J&T Autolease - Van Mossel Autolease - Westlease - Van Mossel AMEC

3. Wie kan ik opgeven als hersteller?

Voor de herstelling van al onze wagens hebben we een partnership met het Van Mossel Carrosserie netwerk die houder is van verschillende kwaliteitslabels. Zij zorgen steeds voor een kwalitatief hoogstaande herstelling binnen een zo kort mogelijke termijn. Zij zijn tevens uitgerust om herstellingen uit te voeren voor alle merken en beschikken over de meest 
gangbare wisselstukken zodat jouw wagen binnen de kortst mogelijke termijn hersteld kan worden.

Herstellen bij het Van Mossel Carrosserie netwerk geeft het bijkomend voordeel dat, indien je dit wenst, jouw wagen wordt opgehaald op de door jou aangeduide plaats en, na herstelling, ook wordt teruggebracht. Je hoeft je dus niet te verplaatsen. Deze service wordt trouwens geheel kosteloos aangeboden.

De hersteller zal ook in de meeste gevallen, in het kader van de beoordeling van de schade, een bestek opmaken op basis van foto’s. Zo dien je je ook voor deze actie meestal niet te verplaatsen. Voldoende redenen om te kiezen voor een Van Mossel Carrosserie hersteller.

4. Welke documenten bezorg ik bij tussenkomst van politie?

Indien bij het ongeval tussenkomst is geweest van Politie kan de leasemaatschappij of de verzekeraar documenten opvragen. Maar deze documenten zullen ons pas bezorgd worden na vrijgave van het strafdossier door het Parket. Dit kan méér dan een jaar duren.

Het is dus zeer belangrijk dat je de documenten zelf opvraagt bij de politie. Zij zijn namelijk verplicht deze te geven aan elke partij die betrokken is bij het verkeersongeval. Zo kan de behandeling van jouw dossier bespoedigen. Een PV-nummer is een belangrijk gegeven, maar niet voldoende. Dus vraag zeker volgende documenten op en bezorg ons een kopie:

  • Verhoorblad: dit is een samenvatting van jouw eigen verklaringen bij de politie.
  • Attest verkeersongeval: dit is een overzicht van alle betrokken partijen. 

5. Heb ik recht op een vervangwagen en hoe ontvang ik deze?

Dit is afhankelijk van de voorwaarden van het leasecontract. Indien de optie “vervangend vervoer” inbegrepen is, heb je recht op een gratis vervangwagen:

  • Wordt jouw wagen getakeld door de VAB-assistance?
    Dan krijg je ter plaatse een vervangwagen of zal VAB je, zo snel als mogelijk, een vervangwagen bezorgen op het door jou aangeduide adres.
  • Werd jouw wagen getakeld door een depannage (verschillend van VAB)?
    Neem zo snel als mogelijk contact op met een schadebeheerder via [email protected] of telefonisch +32 3 544 29 50. De schadebeheerder zal, samen met jou, de beste oplossing zoeken voor jouw mobiliteit.
  • Heb je een afspraak voor de herstelling van jouw wagen?
    De vervangwagen zal door de hersteller ter beschikking worden gesteld voor de hele periode van de herstelling.

6. Hoe lang heb ik recht op een vervangwagen?

Een vervangwagen geleverd door VAB heb je voor een termijn van 5 dagen. Binnen deze termijn ontvang je een andere vervangwagen te voorzien door de aangeduide hersteller. Neem hiervoor contact op met de aangeduide hersteller om concreet af te spreken hoe deze omwisseling gebeurt.

Vergeet bij het inleveren van de vervangwagen van VAB niet de wagen effectief af te melden via [email protected] (of telefonisch via +32 3 253 61 88). Vermeld daarbij steeds duidelijk het kenteken en de plaats waar je deze wagen achterlaat (bv bij carrosseriebedrijf X met vermelding van de gemeente). Over de vervangwagen die je ontvangt van de hersteller 
beschik je gedurende de ganse periode van herstelling.

Indien de door jou aangeduide hersteller binnen de termijn van 5 dagen geen vervangwagen kan leveren, neem dan onmiddellijk contact op met jouw schadebeheerder via [email protected] of telefonisch +32 3 544 29 50. Het is onze taak om jou ten allen tijde mobiel te houden.

Indien schade van die orde is dat het voertuig totaal verlies wordt verklaard, kan je technisch gezien slechts over de vervangwagen beschikken tot op het ogenblik van bevestiging van dit totaal verlies omdat dan het leasecontract wordt stopgezet. Uiteraard gaan wij steeds samen met jou op zoek naar een passende oplossing om je mobiliteit te garanderen tot je over een nieuwe (lease)wagen kan beschikken.

7. Welke keuze vervangwagen heb ik?

Het is altijd vervelend als je schade aan jouw auto hebt. Het is onze taak om je mobiel te houden. Als de optie “vervangend vervoer” opgenomen is in jouw leasecontract, heb je recht op een gratis vervangwagen.

De vervangwagens van VAB zijn steeds wagens van categorie A. Kleine en wendbare wagens om de eerste nood aan mobiliteit te voorzien. Dit zijn ook meestal wagens op benzine. Nadien wordt de VAB vervangwagen vervangen door een wagen van de categorie die is opgenomen in het leasecontract. Bij gebrek aan beschikbare wagens in deze categorie kan er van worden afgeweken. Geef eventueel jouw voorkeur mee (bv. benzine/diesel/elektrisch/hybride) zodat hiermee, in de mate van het mogelijke, rekening kan gehouden worden.

8. Wat doe ik als de hersteller geen vervangwagen kan leveren?

Indien de door jou aangeduide hersteller binnen de termijn van 5 dagen geen vervangwagen kan leveren, neem dan onmiddellijk contact op met jouw schadebeheerder via [email protected] of telefonisch +32 3 544 29 50. Het is onze taak om jou ten allen tijde mobiel te houden.

9. Hoe regel ik het verbruik van mijn vervangwagen?

Een vervangwagen wordt geleverd met een bepaalde tankinhoud. Deze wordt bij aflevering ook genoteerd. Indien je de wagen terug binnen brengt, dient eenzelfde tankinhoud voorzien te zijn. Beschik je over een tankkaart maar is deze tankkaart beperkt voor bv diesel en rijdt jouw vervangwagen op benzine ? Dan schiet je deze kosten voor en bezorg je ons de tankbonnen via [email protected] . Deze uitgaven worden je terugbetaald.

10. Wat moet ik doen bij ruitschade?

Een sterretje of barst in jouw ruit? Een kleine barst of een sterretje kunnen makkelijk hersteld worden. Maar als het groter wordt kan dat vervelende gevolgen hebben. Maak daarom onmiddellijk een afspraak bij onze vaste glaspartner. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar (ook 's nachts, in het weekend en tijdens feestdagen).

 

Bel gratis 0800 23 332, of maak een afspraak online

In de servicecenters van Autoglass Clinic is herstelling of vervanging snel geregeld. Onze partnert tevens voor de administratieve afhandeling zodat je er verder geen omkijken naar hebt.

Ben je in het buitenland? Ook dan staat onze partner klaar om je te ondersteunen. Neem contact op via +32 11 85 98 60.

11. Mijn wagen is totaal verlies. Wat gebeurt er nu? 

Als de expert jouw auto totaal verlies verklaart betekent dit ook dat het leasecontract wordt beëindigd op datum van de totaal verlies verklaring. Wij nemen dan contact met je op (of met de fleetmanager van jouw werkgever) om de mogelijkheden wat betreft het leasen van een nieuwe leaseauto te bespreken. Ook kijken we samen naar een tijdelijke oplossing om uw mobiliteit te garanderen tot aan de levering van de nieuwe wagen. De vervangwagen komt namelijk bij stopzetting van het leasecontract te vervallen en beantwoordt vaak ook niet aan uw behoeftes voor een langere periode. Via de korte termijn verhuur van Van Mossel Shortlease & Rent vinden we vast een passende oplossing.

Wanneer jouw wagen totaalverlies is, is het belangrijk dat:

  • Je al jouw persoonlijke bezittingen uit de wagen haalt. Contacteer hiervoor zo snel mogelijk de garage, carrosserie of takeldienst waar jouw wagen zich bevindt.
  •  Alle sleutels, accessoires, inschrijvingsdocument en gelijkvormigheidsattest van de wagen zich in de wagen bevinden, of dat je deze bezorgt via aangetekende zending op volgend adres: International Car Lease Holding, tav Schadeafdeling, 
    Noordersingel 19, 2140 Antwerpen. 

12. Wat moet ik doen bij diefstal van mijn wagen?

Autodiefstallen gebeuren helaas nog steeds en zijn erg vervelend. Om kans te maken de wagen terug te vinden is tijd cruciaal. Doe daarom onmiddellijk na het vaststellen van de diefstal aangifte bij politie en bezorg ons het PV-nummer en verhoorblad. Doe dit online via de online aangifte waar je alle documenten kunt opladen en alle info en omstandigheden rond de diefstal kan doorgeven. Hoe vollediger de info, hoe beter wij kunnen communiceren met de betrokken diensten. 

Klik hieronder op jouw leasingmaatschappij om je online schadeaangifte in te vullen:

DirectLease - J&T Autolease - Van Mossel Autolease - Westlease - Van Mossel AMEC

Indien jouw leaseovereenkomst een vervangwagen voorziet, heb je hierop recht. Neem met ons contact op zodanig dat een flexibele oplossing kan worden voorgesteld ([email protected] of telefonisch +32 3 544 29 50). 

Buiten de kantooruren kan je contact opnemen met de pechbijstand. Zij voorzien een tijdelijke vervangwagen. Neem nog wel contact met ons op zodat we het nodige kunnen doen om jouw mobiliteit te garanderen totdat uw wagen wordt teruggevonden of we een nieuwe wagen kunnen leveren.

Indien een maand na datum van de diefstal jouw wagen nog niet werd teruggevonden, zal de leaseovereenkomst beëindigd worden. Wij nemen dan contact met je op (of met de fleetmanager van jouw werkgever) om de mogelijkheden wat betreft het leasen van een nieuwe leaseauto te bespreken. Ook kijken we samen naar een tijdelijke oplossing om uw mobiliteit te garanderen tot aan de levering van de nieuwe wagen. De vervangwagen komt namelijk bij stopzetting van het leasecontract te vervallen en beantwoord vaak ook niet aan uw behoeftes voor een langere periode. Via de korte termijn verhuur van Van Mossel.
Shortlease & Rent vinden we vast een passende oplossing.

Werd jouw wagen teruggevonden? Contacteer ons dan zo snel als mogelijk via [email protected] of telefonisch +32 3 544 29 50.

13. Wie is aansprakelijk voor de schade aan jouw auto?

Bij schade waarbij ook een tegenpartij betrokken is, wordt de aansprakelijkheid bepaald door de verzekeraars op basis van de overgemaakte stukken (aangifte, foto’s, …). Het is dus steeds enorm belangrijk dat, indien je een “Europees Aanrijdings-Formulier” invult, je dit volledig en waarheidsgetrouw doet. Je vindt op de achterzijde van het “Europees Aanrijdings-Formulier” duidelijke instructies hoe dit correct in te vullen.

Ook op basis van een Proces-Verbaal kan de aansprakelijkheid bepaald worden.

14. Welke kosten worden aangerekend bij schade?

Schade rijden is vervelend. Een duidelijk zicht op de kosten die eventueel aangerekend worden is daarbij belangrijk.

Je bent in fout of de schade kan niet verhaald worden op een tegenpartij?

  • Je bent in fout: bv. je reed de tegenpartij aan en je had geen voorrang
  • Er is schade zonder tegenpartij: bv. je reed tegen een paaltje...
  • Er is schade met tegenpartij, maar deze tegenpartij is ongekend: bv. je stelt 's morgens plots schade vast aan je wagen en niemand laat bericht na...

De leasemaatschappij zal de herstelkost dragen en het afgesproken bedrag aan eigen risico doorrekenen aan de klant. Het juiste bedrag eigen risico staat vermeld in de leaseovereenkomst. Ben je werknemer ? Informeer dan bij jouw vlootverantwoordelijke naar de eventuele persoonlijke bijdrage in deze kost. Dit is namelijk afhankelijk van de afspraken tussen jou en je werkgever, en is vaak omschreven in de carpolicy van de onderneming.

Schade kan wel toegewezen worden aan een derde partij?

Alle kosten zullen verhaald worden op de tegenpartij. Onze verzekeringsmakelaar doet hiervoor het nodige. Belangrijk daarbij is dat er steeds voldoende elementen zijn waardoor de aansprakelijkheid van tegenpartij kan aangetoond worden (Europees Aanrijdingsformulier, PV, foto’s, situatieschets, getuigen,…). De schade wordt volledig verhaald op een tegenpartij en er is geen eigen risico verschuldigd.

Welke schade zal niet worden doorgerekend?

  • Glasbraak (voorruit)
  • Stormschade (bij vastgestelde windsnelheid van >80km/u)
  • Hagelschade

15. Wie beheert mijn schadedossier en kan ik het verloop ervan opvolgen?

Het verloop van jouw schadedossier wordt opgevolgd door onze verzekeringsmakelaar die gemandateerd werd. Voor alle vragen over jouw schadedossier kan je via onderstaande gegevens contact opnemen. Onze schadebeheerder helpen je graag verder.
Vanbreda Risk & Benefits
Tel. +32 3 217 06 27
[email protected]
www.vanbreda-riskandbenefits.be

16. Ik heb een vraag over de herstelling van mijn wagen?

Via de online-toepassing, tijdens het aanmeldproces, heb je de mogelijkheid om een hersteller aan te duiden. Nadat je de schade gemeld hebt via deze toepassing, ontvang je de bevestiging dat de opdracht effectief werd toegewezen aan deze hersteller. 

Deze hersteller staat steeds paraat om een antwoord te geven op al jouw vragen i.v.m. de herstelling:

  • Afspraak voor de kostenraming (opmaak bestek )
  • Tijdstip en duur van herstelling
  • Voorzien van een eventuele vervangwagen
  • Afspraak m.b.t. een eventuele pickup & delivery (halen en brengen van jouw wagen)?
  • ...

17. Ik ben niet tevreden over de uitgevoerde herstellingen. Wat kan ik doen?

In eerste instantie vragen we je om je te richten tot de hersteller zelf. Hij weet het beste welke herstelling er werd uitgevoerd en kan jouw bemerkingen het best plaatsen, onderleggen aan een kwaliteitscontrole en zo snel en efficiënt mogelijk voor een oplossing zorgen.

In geval dat er na contact met de hersteller echter geen oplossing komt die aan uw verwachtingen voldoet dan horen we dit graag. We bekijken eerst en vooral hoe we dit kunnen verhelpen maar jouw feedback laat ons tevens toe om de dienstverlening naar de toekomst bij te stellen en te verbeteren. 

Het is inderdaad zo dat we van onze externe partners, waaronder de herstelbedrijven, eenzelfde hoge standaard qua dienstverlening verwachten zoals we deze ook van onze eigen diensten verwachten.

Je kan je klacht steeds melden via [email protected] of telefonisch via +32 3 544 29 50.

18. Hoe bekom ik een kopie van mijn verzekeringsbewijs (vroegere "groene kaart")?

Heb je geen geldig verzekeringsbewijs bij de boordocumenten? Dit document is een verplicht boorddocument en dient, bij controle, ofwel op papier ofwel via elektronische drager voorgelegd te worden.

Het verzekeringsbewijs kan je op ieder moment opvragen via onze online tool. Hou daarbij jouw inschrijvingsbewijs bij de hand. Hierop staat het VIN-nummer (of chassisnummer) en het kenteken. Deze gegevens heb je nodig om het juiste document op te vragen. Na alle info te hebben ingevuld ontvang je het verzekeringsbewijs via email.

Klik hier en start uw aanvraag in het online verzekeringsbewijs.

19. Hoe bekom ik een blanco "Europees Aanrijdingsformulier"?

Stuur een mail naar [email protected] en vermeld daarbij jouw plaatnummer, naam en adres. Een blanco formulier wordt je dan per post opgezonden. 

Je kan ook gebruik maken van de webtoepassing Crashform van Assuralia. Deze kan gedownload worden vanuit de Apple App Store of Google Play Store. 

20. Bouw ik schadevrije jaren op tijdens de leaseperiode en hoe bekom ik een attest met een overzicht van mijn schadeverleden?

Wanneer je gedurende het leasecontract geen schade rijdt door eigen schuld, kun je na afloop van het contract gemakkelijk een ‘attest schadeverleden’ opvragen. Hierin staan jouw schadevrije jaren vermeld, zodat een (nieuwe) verzekeraar daar rekening mee kan houden in de bepaling van jouw bonus/malus.

Vraag dit attest op door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarbij steeds:

  • Volledige naam van de bestuurder
  • Kenteken(s) van de wagen(s) waarmee deze bestuurder gereden heeft
  • Periode(s) waarmee deze bestuurder met deze wagen(s) gereden heeft

Het attest wordt via ons opgevraagd bij de verzekeringsmaatschappij. Zij zullen, binnen de 5 werkdagen, dit attest bezorgen in jouw mailbox.

21. Ik ontvang een dagvaarding en wens beroep te doen op de rechtsbijstand?

Je kan beroep doen op de verzekeraar rechtsbijstand bij een geschil met betrekking tot het verzekerd voertuig dat je zelf niet kan oplossen.

Zo kan je dus beroep doen op de verzekeraar rechtsbijstand bij o.a.:

  • Verkeersongevallen in het buitenland of met een buitenlandse tegenpartij
  • Verkeersongevallen die niet minnelijk kunnen worden geregeld
  • Dagvaardingen voor overtredingen van verkeersregels en -wetten

In geval van een dagvaarding bezorg je ons deze per mail aan [email protected]
Vermeld daarbij steeds:

  • Nummerplaat van de wagen waarmee de overtreding begaan werd.
  • Je hebt vrije keuze van advocaat. Vermeld daarom steeds jouw voorkeursadvocaat of, indien je geen voorkeursadvocaat hebt, een expliciete vermelding dat je geen voorkeur hebt.

22. In welke landen ben ik verzekerd?

Je bent enkel verzekerd in de landen die op het verzekeringsbewijs staan (en niet doorstreept zijn).

Wanneer je toch moet reizen naar een land waar jouw wagen standaard niet verzekerd is neemt je contact op met onze diensten. Wanneer je met de wagen buiten de Schengenzone wil reizen vraag je ook best een Renta Drive Certificate aan. Meer info op https://www.rentadrive.org/nl/wat-een-drive-certificate.

23. Wat doe ik bij de aanrijding van een dier?

Bij aanrijding met dieren wordt er een onderscheid gemaakt tussen 2 soorten dieren, nl. “wilde dieren” en “huisdieren”.

Wilde dieren leven in het wild en hebben geen eigenaar terwijl huisdieren wel een eigenaar hebben die verantwoordelijk is voor het dier. Onder het laatste vallen ook boerderijdieren zoals bv. koeien, paarden, schapen, etc.

Heb je een aanrijding met een wild dier niet kunnen vermijden, dan volg je de wettelijke voorschriften bij een ongeval en breng je eerst jezelf en eventuele andere inzittenden van de auto in veiligheid. Bel een ziekenwagen als er gewonde inzittenden zijn. Contacteer de politie en blijf ter plaatse tot de politie toegekomen is. Vul intussen het Europees aanrijdingsformulier in en maak foto’s. Raak gewonde of dode dieren niet aan en hou afstand, want gewonde dieren zullen zich instinctief proberen verdedigen. Contacteer een opvangcentrum voor wilde dieren (VOC) zodat zij de gewonde dieren kunnen vangen en verzorgen. De politie kan ook een speurhondenteam (zweethond) contacteren als het dier gewond weggelopen is.

ls er een ”huisdier“ bij de aanrijding betrokken en heb je schade opgelopen, is de situatie anders. Gezien het dier een eigenaar heeft wordt deze er ook verantwoordelijk voor gesteld en wordt de familiale verzekering aangesproken om de schade die door het dier werd aangericht te vergoeden. Indien de eigenaar van het huisdier niet in de buurt is of niet meteen gevonden kan worden bel je best de politie voor bijstand. Vaak hebben huisdieren een chip waarmee de eigenaar van het dier kan worden teruggevonden.

Cookie policy

J&T Autolease gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u gepersonaliseerde advertenties te zien krijgt door persoonsgegevens te verzamelen. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar jentautolease.be/cookies. Bij akkoord op deze cookie policy geeft u J&T Autolease toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze website. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen. Als u meer wilt weten over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, raadpleeg onze Cookie Policy en PrivacyverklaringJe kunt de instellingen ten alle tijden aanpassen via de link onderaan de pagina.

Alle cookies accepteren Change settings